Satsa på en BMW

Du ska köpa ny bil, då är BMW ett bra märke att satsa på. En snygg kvalitetsbil som finns i många modeller.

Köp en BMW elbil

BMW är ett klassiskt bilmärke. De gör snygga bilar som står tidens tand. Deras elbilssortiment är också mycket intressant, särskilt om du letar efter den lite större elbilen, som en SUV. De har också mindre elbilar som passar i stan. Hur mycket kostar egentligen en elbil från BMW? En elbil från BMW är en investering. Du bör räkna med mellan 700 000-1 000 000 kronor för deras nyare elbilar, men en begagnad elbil är naturligtvis billigare. Men då kör du en skön bil som du garanterat kommer att trivas med. Frågan hur mycket kostar en elbil från BMW besvaras bäst på Holmgrens Bil där du hittar ett stort utbud av både BMW elbilar och vanliga modeller.

Fördelar med en BMW

BMW är ett tyskt bilföretag som började att tillverka bilar efter första världskriget. Den första motorn kommer faktiskt från flygplansindustrin. Efter kriget testade de att sätta in motorn i en bil. Det blev succé och sedan dess har BMW alltid satsat på kvalitet. När du köper en BMW kan du alltid känna dig nöjd. Du kommer ha en bekväm bil som både är skön att köra med och åka i. Den är mycket säker och har ett bra andrahandsvärde. Gillar du att köra snabbt är det också en bra bil att satsa på. På bilsemestern nere i Europa kan du speeda på rejält när du är på tyska autobahn. Bilen är designad för att köra just på autobahn.

Elbil eller fossildriven bil

Den stora frågan som många ställer sig idag är om de ska köpa en elbil eller en gammaldags fossildriven bil. Om det är ekonomin som styr finns det två sätt att tänka: driftskostnad versus inköpskostnad. Inköpskostnaden för en fossildriven bil är mycket lägre än om du köper en elbil. Dock är det billigare att köra på el än på bensin och diesel. De flesta bilägare följer i dagsläget noggrant hur bränslepriserna ökar. Har du möjlighet och råd bör du investera i en elbil. I annat fall finns det många sköna modeller att välja mellan. En modern fossildriven bil drar heller inte lika mycket som förr. Du hittar många bilar som drar runt 0,5 liter/milen. Köper du en dieselbil får du ofta ner bränslekostnaden rejält. Svaret på frågan hur mycket en kostar elbil från BMW? beror alltså på vilken bilmodell du köper och om du räknar på inköpspris eller körkostnad.